Keuze Kerstpakketten


Maak een keuze uit vele kerstpakketten! Wij hebben een groot assortiment tpakketten op onze website. Natuurlijk kan het voorkomen dat we niet het kerstpakket hebben dat perfect bij uw wensen aansluit. Vandaar dat u bij ons ook de mogelijkheid heeft om een keuze kerstpakket samen te stellen. U kunt kiezen uit ons grote assortiment artikelen die perfect zijn voor in een kerstpakket. U kunt uw kerstpakket bijvoorbeeld zelf samenstellen op een bepaald thema dat past bij uw bedrijf.

Met onze keuze kerstpakketten hebben wij een assortiment van wel 500 verschillende kerstpakketten. Doordat u zelf de keuze voor de artikelen maakt bepaald u ook zelf hoeveel geld u er aan wenst te besteden. U maakt dus zelf eenvoudig een kerstpakket dat bij uw budget past.

Populair


Een populair artikel voor in de keuze kerstpakketten zijn de reischeques die een aanzienlijke korting geven op een verblijf op een vakantiepark van CenterParcs of Sunparks. De ontvanger van de cheque kiest zelf een periode en het vakantiepark waar hij of zij wil verblijven. Dit is een mooie manier om uw waardering naar uw medewerkers te uiten door ze een weekje rust te gunnen met een mooie korting. Heeft uw bedrijf een thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan dan hebben wij ook een groot aantal producten die bij dit thema passen. U kunt een mooie combinatie maken van artikelen die aan uw wensen voldoen.

Zelf Samenstellen


De leukste keuze kerstpakketten kunt u bij ons eenvoudig samenstellen. Wij zullen u hierbij van advies voorzien, zodat u tot een perfect kerstpakket komt dat perfect aan uw wensen voldoet. Vanzelfsprekend zullen wij de pakketten bij uw bedrijf afleveren op een afgesproken tijdstip.