De organisatie achter 101kerstpakketten.nl

Wij zijn 101kerstpakketten.nl, hét bedrijf voor al uw kerstpakketten. Jaarlijks is het (bij veel bedrijven) een traditie om rond de kerstperiode aan werknemers een kerstpakket mee te geven als blijk van waardering. Laat dat net een specialisme van ons zijn, waarin we de afgelopen jaren vele grote en mkb-bedrijven hebben voorzien van mooie pakketten.

Al jaren een begrip

Wij nemen al uw zorgen uit handen en verzorgen een correcte en snelle levering van uw bestelling. Onze creatieve en verrassend luxueuze kerstpakketten zijn al jaren een begrip in het zuiden van ons land. Maar niet alleen in de regio. Klanten uit het hele land komen op 101kerstpakketten.nl hun eindejaarsgeschenken bestellen. Door de positieve feedback die wij van klanten mogen ontvangen zijn wij gedreven om ieder jaar weer de mooiste kerstpakketten te versturen. De nieuwste collectie worden ieder jaar rond juli gepresenteerd in onze webshop.

101kerstpakketten.nl, voor al uw geschenken!

De organisatie heeft creativiteit en originaliteit als streefdoelen voor het samenstellen, maken en distribueren van kerstpakketten. De goede en snelle service zijn een van de redenen voor ons succes. Nog een reden van het succes van 101kerstpakketten.nl is de ervaring die wij hebben. Jaarlijks verzorgen wij voor veel bedrijven in NL en BE de mooiste geschenken. Wij kunnen alle wensen vervullen op het gebied van kerstpakketten. Ook kunt u zelf uw eigen pakket samenstellen, zodat al uw wensen terugkeren in het pakket wat u rond december aan uw personeel overhandigd.

Gebruiksvriendelijk

Door het grote gebruiksgemak van onze geautomatiseerde webshop heeft u binnen een paar klikken uw kerstpakketten besteld. Ons volledig assortiment is makkelijk online te bekijken en te bestellen. Laat u verrassen door onze grote diversiteit aan eindejaarsgeschenken. Ook hebben wij voor ieder budget wel een passend geschenk. Vraag nu een offerte aan! Deze heeft u binnen no-time in uw mailbox.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van onze collectie nog vragen hebben, dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. Onze medewerkers zitten tijdens kantooruren vooru klaar.