Het kiezen van een eigen kerstcadeau

Het samenstellen van je eigen kerstpakket werkt als volgt, middels punten kunnen werknemers hun eigen kerstpakket samenstellen. Er is een assortiment met meer dan 400 verschillende cadeaus. Bekijk hieronder de informatie met betrekking tot het kerstpakketten keuzeconcept.

Pluspunten:

Wat zijn de voordelen voor u als werkgever:

1. U als werkgever heeft niet veel tijd voor het uitzoeken van kerstpakketten. Uw werknemers zelf een kerstcadeau laten uitzoeken kost u geen tijd
2. Wij bieden een brede keuze aan kerstpakketten bestaande uit gadgets, geschenken, attenties, giften aan goede doelen, belevenissen en nog veel meer
3. Gratis personalisatie bij 50 stuks (giftcard en webshop)
4. Keuze uit A- en B-merken
5. Uw werknemers kiezen één of meerdere cadeaus aan de hand van de punten
6. Keuze mogelijkheid uit verschillende giftboxen
7. Onbeperkt geldig, u kunt zelf de vervaldatum bepalen
8. Werknemers kunnen zelf punten bijkopen via Ideal
9. Iedere werknemer is tevreden met zijn kerstpakket en kan de punten vrij besteden

Waar heeft u de keuze uit?

Wanneer u gebruik wilt maken van het eigen keuze concept, dan gaan we een aantal dingen personaliseren. Door het product te personaliseren voelen uw werknemers zich meer betrokken bij het bedrijf. Hieronder worden de mogelijkheden nog eens nader beschreven. Er bestaat een keuze uit:
- Giftcard met opdruk bedrijfslogo
- Gepersonaliseerde website met logo en kleurstelling
- Persoonlijke kerstgroet op de homepage van de website

Giftbox
De giftbox bestaat uit een pasje. Op het pasje staan de inloggegevens voor de website. Deze pasjes worden verpakt een leuke kerst giftbox. Er zijn 3 verschillende soorten kerst giftboxen, iedere box heeft zijn eigen uitstraling en kleur.

Giftcard
De giftcard in de giftbox kan gepersonaliseerd worden. Het pasje kan dan worden voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Gepersonaliseerde website
Het is mogelijk om de website waarop uw werknemers hun cadeau gaan kiezen te voorzien van uw bedrijfskleuren en het bedrijfslogo. De website waarop uw personeel dan hun cadeau gaat uitkiezen, is geheel in de stijl van uw bedrijf. Hierdoor creëert u vertrouwen en herkenning. Deze optie is mogelijk vanaf 50 giftboxen.

Persoonlijke kerstgroet
U kunt op de homepagina van de website waarop uw personeel de kerstpakketten gaat samenstellen een kerstgroet plaatsen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een bedankje voor de fijne samenwerking of voor de geleverde inzet van het afgelopen jaar etc. Deze kerstgroet kunt u zelf invullen.

Wat moet ik als werkgever doen?
Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om een kerstpakket zelf te laten samenstellen en de keuze over te laten aan de werknemer zelf. Dit fanatische concept stelt uw medewerkers in staat om op basis van een aantal punten een eigen kerstpakket te kiezen.

Via onze website kunt u voor een mooi bedrag een x-aantal punten kopen. De gekochte punten worden op een giftcard gezet. Deze giftcard wordt voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, hiermee kan de werknemer inloggen op de website. Op deze website kan men zijn eigen cadeau(s) bestellen.

Vragen of onduidelijkheden?

Bestaan er nog onduidelijkheid omtrent het eigen keuze kerstpakketten concept, dan kunt u geheel zonder verplichting contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u graag te woord staan en beantwoorden al uw vragen.

Sorteer op:

Helaas geen geschenken beschikbaar in de betreffende prijscategorie.

Terug naar boven