Personeelsgeschenk geven


Personeelsgeschenken houden uw medewerkers gemotiveerd. De periode rondom kerst en nieuwjaar is het ultieme moment om uw werknemers in het zonnetje te zetten. In onze webshop vindt u tal van mooie personeelsgeschenken en cadeaus waarmee u uw hardwerkend personeel kunt bedanken voor hun inzet. Bekijk onze originele collectie en bestel vandaag nog een origineel personeelscadeau.

Soorten personeelsgeschenken


In onze online groothandel vindt u verschillende soorten cadeaus. Denk hierbij aan fair trade, biologisch en duurzame zakelijke relatiegeschenken, maar ook aan verschillende thema's als Italiaans, oud Hollands, traditioneel en wellness. U heeft bij ons de keuze uit een grote diversiteit aan luxe personeelscadeaus met wijn en andere lekkernijen. Tevens kunt u bij ons een eigen geschenkpakket samenstellen. Lees hieronder meer.

Personeelsgeschenk zelf samenstellen


Vindt u in onze webshop geen geschikt personeelsgeschenk, dan bieden wij ook een mogelijkheid aan om zelf een mooi pakket samen te stellen. Hierin bieden wij twee opties aan: 1) U geeft uw wensen door en onze stylisten maken een personeelsgeschenk op maat. 2) Er wordt een afspraak gemaakt in onze showroom en onder begeleiding van ervaren stylisten wordt er een personeelsgeschenk samen gesteld waarmee u uw personeel kunt verrassen. Kortom, op 101kerstpakketten.nl kunt u alle kanten op!

Snelle levering van uw personeelscadeaus


Het voordeel wat u bij ons geniet is dat u zelf een leverdatum kunt opgeven. Wij dragen zorg voor een correcte en tijdige levering van uw personeelsgeschenken. De personeelscadeaus worden bezorgt tussen 8:00 en 18:00 uur door onze ervaren chauffeurs.

Heeft u vragen over personeelsgeschenken en/of bijbehorende leveringen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.