Kerstpakketten trends 2012

De grote kerstpakketten leveranciers zijn al druk bezig met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2012, enkele hebben hun collecties zelfs al helemaal klaar en zullen binnenkort gepresenteerd worden op het internet.

Traditioneel kerstpakket

De al jaren erg populaire traditionele kerstpakketten met tal van voedingsmiddelen zullen ook in 2012 voor de beste verkoopcijfers zorgen. Naast de medewerkers zijn er natuurlijk ook de zaken relaties die jaarlijks een presentje krijgen. In dit geval wordt vaak de keuze gemaakt voor een flesje wijn of een mooi drankpakket. Ook dit zijn kerstcadeaus die al jaren hoge ogen gooien in de online kerstbranche.

Eindejaarsgeschenken trends en verwachtingen

De verwachting voor 2012 is dat de huidige trends ook dit jaar weer razend populair zullen zijn. Het gaat dan om de Fair-Trade kerstpakketten en de pakketten die zijn gevuld met onder meer een reischeque, welke verzilverd kan worden op een verblijf in een vakantiepark naar keuze. Een trend die groeiende is en dit komend jaar ook zal blijven, zijn de wellnesspakketten. Verzorging en verwennen is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt gevonden in huidige leefstijl van mensen. Het is dan ook altijd leuk om een kerstpakket te krijgen dat hier op inspeelt. 

Kerstpakket samenstellen

Een andere trend die sinds enkele jaren langzamerhand steeds groter wordt is het zelf samenstellen van een kerstpakket. Dit kan zowel door de werkgever als de werknemer. De werkgever laat een kerstpakket naar zijn wensen samenstellen en deelt dit vervolgens uit aan de werknemers. Een andere optie is om de werknemers een inlogcode voor een website te geven waarop zij voor een bepaald tegoed hun eigen kerstpakket samen te stellen. De medewerker heeft op deze wijze dus de vrije keus over de producten die hij of zij in het kerstpakket wilt aantreffen. Kortom, de medewerkers is koning en beslist.

Kerstpakketten assortiment groeit

Wat opvalt is dat het assortiment kerstpakketten eigenlijk alleen maar blijft groeien. Er komen steeds meer geschenkpakketten en categorieën bij  die maximaal inspelen op de trends en de verwachtingen van de ontvangers. Dankzij deze ruime keus blijft het relatief eenvoudig om elk jaar weer een origineel kerstpakket te bestellen.

Nieuwsberichten