Maatwerk design voor uw kerstpakket

Een kerstpakket op maat ontwerpen? Dat is een aardige klus die eigenlijk alleen uitgevoerd kan worden door ware professionals op dat gebied. Het pakket moet namelijk wel de uitstraling van uw organisatie hebben en tegelijkertijd al uw medewerkers tevreden zien te stellen. Gelukkig zijn er mensen die zich volledig op dit vak hebben gestort en die al beginnen met ontwerpen voor het volgende jaar als Kerstmis nog in volle gang is. Een goed voorbeeld van een kerstpakkettenontwerper is 101kerstpakketten.nl. Zij hebben jaarlijks vele honderden kerstpakketten in het assortiment zitten. Ook bieden ze de mogelijkheid om speciaal voor u en uw bedrijf een pakket op maat samen te stellen.

Trends die momenteel spelen

Een kerstpakket dat niet voldoet aan de trends van tegenwoordig is gedoemd te mislukken. Medewerkers zullen niet blij zijn met het ontvangen geschenk omdat ze er simpelweg niets aan hebben. Pakketten worden tegenwoordig ook steeds meer samengesteld met nuttige producten. Dit zijn bijvoorbeeld geschenken waar een complete maaltijd van gemaakt kan worden, of zaken die vaker hergebruikt kunnen worden. Tierelantijntjes in de kerstpakketten die geen toegevoegde waarde hebben worden vaak weggegooid en lijden alleen maar tot ergernis bij de ontvanger. Dit kan voorkomen worden door een kerstpakket speciaal gericht op uw bedrijf te laten samenstellen. Er wordt dan rekening gehouden met de wensen van het personeel. Zo houdt u hen ook tevreden.

Design in het pakket

101Kerstpakketten.nl heeft ook kerstpakketten die designitems bevatten. Zo treft u bijvoorbeeld in verschillende kerstpakketten de Dutch Design Chair aan, een stoel die is gemaakt van volledig gerecycled karton. Deze stoel staat hoog aangeschreven in de duurzame designwereld. Het is dan ook een prachtige aanvulling op een kerstpakket. Zeker bij mensen die design kunnen waarderen zijn dergelijke kerstpakketten een prachtig geschenk. Of gewoon voor iedereen die een prachtig kerstpakket weet te appreciëren.

Nieuwsberichten