Kerstpakketten leverancier en groothandel

101 kerstpakketten.nl is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Door onze creatieve en innovatieve werkwijze lopen wij ieder jaar voorop met luxe en unieke kerstpakketten en wijngeschenken. Door onze pro-actieve houding ten opzichte van de afnemer proberen wij een zo goed mogelijke afstemming te maken waardoor wij effectief en efficiënt aan uw wensen kunnen voldoen.

Ons verkoopteam heeft jarenlange ervaring in de branche en is ieder jaar weer druk bezig met trendwatching en research. Op basis van de resultaten wordt het team geïnspireerd in het samenstellen van unieke en originele kerstpakketten, kerstgeschenken en andere geschenkpakketten. Door middel van deze creatieve manier weten wij onze afnemers ieder jaar weer te verrassen met leuke kerst relatiegeschenken..!

Ons sterk punt ligt in het aanbieden van hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor kunnen wij u een optimale prijs/kwaliteit verhouding aanbieden, waarbij u als afnemer direct voordeel behaalt. Daarnaast hebben wij flexibiliteit en zorg hoog in het vaandel staan. Deze kernbegrippen komen voornamelijk in uiting bij de levering, samenstelling en aanbod assortiment.

Wij presenteren met grote trots onze nieuwe catalogus. Hierin vindt u een uitgebreide collectie kerstpakketten, nieuwjaarsgeschenken en luxe wijnpakketten. Ons aanbod is ieder jaar zo divers dat er ook altijd wel iets voor u tussen zit. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken kunt u ons een e-mail sturen voor een 'offerte op maat'.

Om direct kennis te maken met onze kerstpakketten, kerst relatiegeschenken en wijnpakketten kunt u hieronder een productgroep aanklikken.