Eindejaarspakket online op 101Kerstpakketten


Met een keuze uit ruim 300 eindejaarspakketten behoort 101kerstpakketten.nl tot een van de toonaangevende leveranciers van ons land. De collectie wordt ieder jaar vernieuwd, waardoor ons assortiment jaar op jaar weer zeer origineel en uniek is.

Iedereen wordt blij van een geweldig eindejaarspakket voor de bewezen diensten uit het afgelopen jaar. Een eindejaarspakket is er in verschillende vormen, eigenlijk net als een kerstpakket. Een eindejaarspakket kan er zijn in de vorm van voedingsmiddelen, een themapakket of een bepaald geschenk dat bij het bedrijf past. Vanzelfsprekend hebben wij een uitgebreid assortiment pakketten, zodat er voor elk iets wils is.

Diverse thema's beschikbaar


De traditionele voedingspakketten zijn al jaren een van de best verkochte kerst- en eindejaarspakketten. Een ander thema dat de laatste jaren steeds populairder wordt is het maatschappelijke. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een thema dat tegenwoordig erg belangrijk is. Met dit thema hangt het Fair-Trade en natuurlijke producten erg samen. Vandaar dat dit producten zijn die steeds vaker zijn terug te vinden in de hedendaagse kerst- en eindejaarspakketten. Ook wij hebben een breed scala aan eindejaarspakketten waarbij we rekening houden met het maatschappelijke thema.

Mooie drankpakketten


Een andere vorm van een prachtig eindejaarsgeschenk is een traditioneel eindejaarspakket bestaande uit heerlijke wijnen of sterke drank. Een mooi compleet pakket met accessoires als glaswerk, een kurkentrekker of een kaasplankje. Ook wij hebben al deze drankpakketten in ons assortiment opgenomen, waardoor u deze eenvoudig online kunt bestellen als zijnde kerst relatiegeschenk.

Wij hebben ook eindejaarsgeschenken in de vorm van huishoudelijke pakketten. Huishoudelijke eindejaarspakketten bestaan vaak uit keukengereedschappen en benodigdheden of artikelen voor in de tuin. Dit zijn pakketten waar men altijd wel dingen uit kunt gebruiken. De wat duurdere eindejaarsgeschenken zoals e-readers en dvd-spelers en andere elektronica maken ook deel uit van ons ruim opgezette assortiment. Vanzelfsprekend leveren wij al onze producten tegen een voordelige prijs bij u af.