Bezorging en kosten

De leverdatum wordt door u bepaald (mits er nog ruimte is in onze planning). Deze datum kunt u ingeven tijdens het bestelproces in onze webshop bij de invoer van uw gegevens. Wij hebben een samenwerkingsverband met de beste transporteurs. Daardoor kunnen wij een levergarantie afgeven van 97%. U kunt er dus zo goed als zeker van zijn dat uw bestelling op de aangegeven datum bezorgd zal worden.

Factoren waar wij geen invloed op hebben (overmacht) zijn externe omstandigheden zoals onverwachte files of extreem weer etc. Deze invloeden kunnen er voor zorgen dat het transport wordt vertraagd. Het advies is daarom dan ook om een geschikte leverdatum te kiezenwaarbij u rekeing houdt met bovenstaande voorvallen. Ons advies is dan ook om enige ruimte houden tussen de leverdatum en de datum van overhandigen.

De bezorging

De bestelde pakketten worden, vanwege de hoeveelheid en grootte, per pallet vervoerd. De pakketten worden ingeseald met plastic en op een pallet gezet om deze vervolgens te kunnen transporteren. Deze vorm van vervoer geeft de minste kans op schade aan de pakketten. Als de locatie niet geschikt is voor ontvangst van vrachtwagens, dan moet u dit doorgeven aan ons.

Winkelketen of meerdere afleverlocaties?

Heeft uw bedrijf/organisatie meerdere locaties? Geen probleem. Er is een mogelijkheid om pakketten te laten bezorgen op meerdere adressen (Nederland en België).

Losse pakketten kunnen ook bezorgd worden. Bijvoorbeeld bij een medewerker thuis. Hiervoor zorgt de pakketdienst.

Bezorgkosten vrachtauto

De kosten voor bezorging van de bestelling per vrachtwagen bedragen €45,- (excl. Btw) per pallet en per adres. Als u meerdere afleverlocaties heeft dan zullen de kosten natuurlijk hoger uitvallen. Deze kosten zijn voor bijna iedere bestelling anders. Dus wilt u een exacte prijsberekening dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als het totaalbedrag boven de €850,- is, leveren wij franco, mits de paketten afkomstig zijn uit hetzelfde magazijn. Dit is te herkennen aan de letter in het pakketnummer.

Bezorgkosten losse pakketten

Losse zendingen worden geleverd door de pakketdienst. De kosten hiervoor bedragen €6.95 per pakket. Voor losse adressen in Belgie bedragen de kosten € 9.95 per pakket.

Vragen?

Mocht u naar aanleidig van bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan vernemen wij deze graag van u.